Blog

28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Αυστρία – Άρση καραντίνας από τις 19 Μαϊου για τους Έλληνες επισκέπτες

0 comments 0 share

Με το προγραμματισμένο «άνοιγμα» σε διάφορους τομείς στην Αυστρία από τις 19 Μαΐου, διευκολύνονται σαφώς και τα ταξίδια, καθώς από αυτή την ημερομηνία αίρεται η υποχρεωτική καραντίνα μετά την είσοδο στη χώρα, για ταξιδιώτες προερχόμενους από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον νέο αυτό κανονισμό να αφορά και τους κατοίκους Αυστρίας που επιστρέφουν από αυτές τις χώρες, όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ.

Όπως ανακοίνωσε χθες το αυστριακό υπουργείο Υγείας, από αυτή την σχετική τροποποίηση στον κανονισμό εισόδου στην Αυστρία, εξαιρούνται οι περιοχές με υψηλή συχνότητα μολύνσεων Covid-19 και καθοριστική για το υπουργείο στη Βιέννη είναι η αξιολόγηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Υγείας.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, η υποχρεωτική καραντίνα καταργείται στην Αυστρία από τις 19 Μάϊου για ταξιδιώτες – και κατοίκους Αυστρίας — προερχόμενους από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία, και βέβαια από την χώρα προέλευσης του μεγαλύτερου αριθμού τουριστών στην Αυστρία, την Γερμανία.

Από τις 01/06 ξεκινούνε κανονικά και τα εβδομαδιαία μας ταξίδια στην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Αυστρίας ,τη Βιέννη .Από 199€ (+65€ φόρους αεροδρομίου) ταξιδέψτε αεροπορικώς 4,5ημ από Θεσσαλονίκη ,Αθήνα & Κύπρο 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 55 55 56 ή στο 210 933 9333 .Δείτε εδώ αναλυτικά τις εκδρομές : 
https://bit.ly/3dXOkuZ